Jdi na obsah Jdi na menu

postavy a jejich popis

22. 11. 2009

Válečník

Je velmi silný. Velmi dobře se s ním expí, může mít poměrně slušný inventář zbraní a zbraně pro wriory jsou nejlepší ve hře. Nemá snad žádné zápory. Doporučl bych ho všem kdo začínají.

Dělí se na mentální který je o něco málo silnější ale zato dlouho trvá než se kouzlo aktivuje. Je dobré do PvE kdy vám nemůžou dát NPC stun. Další je psychycký který je silný do PvP. Tyto kouzla jsou okamžité a účiné. BOhužel o něco slabší.

 

Shaman

Shamanova celá síla je v kouzlech. Je nepostradatelný v každé skupině a lidé s vámi budou rádí expit díky vašim buffům. Jeho útok sice není moc velký ale díky bufům které mu zvyšují útok, obranu a dokáží i odrazit útoky zpět na nepřítele je v rukou profesionálů velmi silný.

Dělí se na dračího shamana který je skvělý na expení. Řev raků je u něj velmi sylné a plošné kouzlo. Výborně se s ním expí a je poměrně dobrí i do PvP. Dále má v dračí moci kouzlo "pomoc draka" které vám zvýší útok. Dále tu máme zrcadlit které kolem vás vytvoří bublinu která vám zvyšuje útok a má určitoušanci že nepříteli odrazí jeho vlastní útok na něj. Další styl je shaman léčitelský. Nedoporučuji si ho dělat jako první postavu. Je poměrně těžké s ním expit. Tento shaman je hlavně na podporu ale ne na expení. Má Buffy "útok+" které vám zvýší útok. Jeho hlavní kouzlo je "ošetřit" které dokáže vyhealovat životy.

 

Sura

Sura je pro hráe kteří se nemohou rozhodnout jestli chcou používat kouzla nebo chcou bojovat tváří v tvář. Jeho imiges není zrovna hezký ale jeho síla v kouzlech i v bojích vše vyvažuje. Z toho vyplývá i jeho specializace.

První sura je ovládající černou magii. S velkým počkem kouzel si dokáže zadat i s shamanem. Má kouzlo na zpomalení, zničující "temnou ránu" která dává válký dmg hlavně jednotlivci na velkou vzdálenost. Dále má ránu plameny která má velký plošný efekt a skvěle se s ním expí. Potom duch plamene který sice stojí málo many, střílí furt ale střílí nekontrolovaně takže je často rick. Temná ochrana přidávájící obranu a další. Druhý typ je specializovaný na meče. Dokáže vyvolat auru na zvýšení dmg zbraně a nění to zanedbaelný dmg. Jenom je škoda že bere tak velký počet many. Potom má buff na vyvolání obrany kolem sebe. Má samozřejmě i kouzla ale jsou specializované hlavně na blízku. O to věčí je však jejich dmg. Osobně bych bral ten druhý typ. Je o něco sylnější a více se hodí.

 

Ninja

Ninja je obratný, rychlý ale naopak zase slabý. Může sice vlastnit velký inventář zbraní ale jeho útok zblízka je většinou zanedbatelný. Zato jeho komba na luk jsou výbrné do PvP. Má snad největší dmg ve hře ale pouze na jednotlivcee. Proto se těžko expí. Venjlepší je si neit nějakého wariora,dát si s ním skupi a nahánět mu lukem monstra. je výborný v boji proti bossům. Dle mého názoru je tato postava nejhorší ze hry

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář